Carnaval voor jong en oud

’t Sprauwebal 

Carnavalsgezelligheid voor oud en jong!

Op carnvalszondag 11 februari 2024 vindt in Providentia  ’t Sprauwebal plaats. Het begint aansluitend op de Sprauwejagersreceptie om 13:30 uur en eindigt om 17:00 uur. De grote zaal van Providentia wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een knusse Narrenzaal.

Carnaval vieren met de hele familie.

’t Sprauwebal is een carnavalsmiddag voor grootouders en kleinkinderen. En iedereen daar tussenin. Trek je carnavalskleren of de Gendtse kiel aan en kom gezellig samen borrelen. Je zult veel oude bekende carnavals hits Live terug horen.

DE TOEGANG VOOR LEDEN VAN DE SWOG IS GRATIS. (Wel even aanmelden via het onderstaande mailadres)

Doorlopend vertier met carnavalsoptredens en livemuziek van EIGEREID (Harry Boerstal en consorten).

Onder het genot van een hapje en drankje hoor je alle carnavalskrakers van vroeger en nu Live voorbijkomen. Deze worden afgewisseld met een aantal zang -en dansoptredens.

Er zijn ca 150 zitplaatsen beschikbaar;  wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Zin in een ouderwets gezellige carnavals middag ?                                  

Meld u aan via:  a.hetem57@gmail.com

Naam: ………………………………………………….

Totaal aantal personen: …………

Activiteiten 11 febr.:   11.11 uur Carnavals mis Providentia,  ca. 12.30 Uitreiking bronzen Sprauwejagersbeeldje en receptie voor de winnaar, ca 13.30 aanvang Sprauwebal.

Carnaval voor jong en oud

’t Sprauwebal  Carnavalsgezelligheid voor oud en jong! Op carnvalszondag 11 februari 2024 vindt in Providentia  ’t Sprauwebal plaats. Het begint aansluitend op de Sprauwejagersreceptie om

Goedkope Rijbewijskeuring

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN HUISSEN Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij