Goedkope Rijbewijskeuring

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN HUISSEN

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 23 februari, 22 maart en vervolgens eens per maand in het Gemeenschapshuis Huissen Zand, van Wijkstraat 31.

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. De artsen waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij het ZorgDomein.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 50,00C/D/E en Taxipas € 65,00.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Carnaval voor jong en oud

’t Sprauwebal  Carnavalsgezelligheid voor oud en jong! Op carnvalszondag 11 februari 2024 vindt in Providentia  ’t Sprauwebal plaats. Het begint aansluitend op de Sprauwejagersreceptie om

Goedkope Rijbewijskeuring

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN HUISSEN Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij